Η Εταιρία


Το Ιδιωτικό Διαγνωστικό εργαστήριο GENE DIAGNOSIS, ιδρύθηκε το 2014 από τη γενετίστρια Παναγιώτα Τσόπλου και την μοριακή βιολόγο-βιοχημικό Κυριακή Διοικητοπούλου. Στην ιδρυτική ομάδα συμμετέχει και ο κυτταρολόγος Κωνσταντίνου Παναγιώτης ως επιστημονικά υπεύθυνος του κέντρου.

Στόχος του εργαστηρίου είναι να παρέχει εξειδικευμένες εξετάσεις γενετικής, με βάση τις διεθνείς κατευθυντήριες επιστημονικές οδηγίες, εφαρμόζοντας πρότυπα ποιότητας και έχοντας πάντα ως βασικό άξονα τον σεβασμό στους ανθρώπους στους οποίους απευθύνεται.

Στον ταχύτατα εξελισσόμενο χώρο της Γενετικής διαγνωστικής, οι εξετάσεις του εργαστηρίου, επικεντρώνονται στα πεδία των Γενετικών νοσημάτων, του Προγεννητικού και του Μη Επεμβατικού ελέγχου, της Μοριακής Μικροβιολογίας, Αιματολογίας και της Φαρμακογενετικής. Παρέχονται επίσης υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα της Κυτταρολογίας, όπως Τεστ Παπανικολάου (Pap test), κυτταρολογική εξέταση μαστού, κυτταρολογική εξέταση πτυέλων, καθώς και κυτταρολογική εξέταση από υλικό παρακεντήσεων.

Το εργαστήριο Gene Diagnosis λειτουργεί στην περιοχή του Νέου Ψυχικού, στη συμβολή των οδών Μωραΐτη 93 & Άντερσεν 4Γ, μεταξύ των σταθμών του μετρό Πανόρμου και Κατεχάκη.